Horeca

 • Го проширивме портфолиото со производите на светскиот лидер во индустријата на вина и алкохол – француската компанија Pernod Ricard.
  Pernod Ricard Повеќе
 • Историски италијански тобако бренд Toscanello.
  TOSCANO Повеќе
 • Родена во срцето на Бруклин, AriZona® прерасна во водечки ice tea бренд, синоним за квалитет, вредност и забава
  ARIZONA Повеќе
 • Cremoso Latte успешен регионален бренд, специјализирано млеко за баристи.
  CREMOSO LATTE Повеќе
 • Познатиот интернационален тобако бренд е присутен во повеќе од 40 земји во светот.
  STANLEY Повеќе
 • Фамилијарен бизнис од 1905 година, Fentimans производите се направени по уникатна рецептура користејќи ботанички состојки. Сите пијалоци се карактеризираат со супериорен квалитет и неспоредлив вкус
  FENTIMANS Повеќе
 • Coppa Cocktails е наградуван, ready to drink концепт на коктели. Само додади мраз и свежо овошје. Биди сопствен бартендер!
  Coppa Cocktails Повеќе
 • Pro Vape SIA е еден од најголемите премиум производители на електронски цигари и течности во Источна Европа, како и на новата генерација на е-цигари Salt Switch и Salt Switch Zero.
  Pro Vape SIA Повеќе

ПАРТНЕРИ

AMIGOS

MOSH

BLACK BARRELS

THREE KITCHEN & BAR

КОНТАКТ

Адреса:
Kacanicki Pat br. 264, Vizbegovo 1000 Skopje, Macedonia
Телефон:
00389 2 2600 077
Еmail:
samantha@samantha.com.mk

Контакт податоци за офицерот за заштита на личните податоци:

Име и презиме: Слободанка Станишкова

Тел.број: +38971450772

E-mail: slobodanka.radinoska@samantha.com.mk

X