Retail

 • Патот на успешната дистрибутивна приказна ја започнавме со соработката со мултинационалната компанија Henkel.
  HENKEL Повеќе
 • Го проширивме портфолиото со производите на светскиот лидер во индустријата на вина и алкохол – француската компанија Pernod Ricard.
  PERNOD RICARD Повеќе
 • Водечки производител на парфеми и парфимирани води во Европа.
  LA RIVE Повеќе
 • Формиравме посебна Beauty дивизија и го проширивме нашето портфолио со makeup производите на водечката данска компанија GOSH.
  GOSH Повеќе
 • Водечки козметички бренд на Балканскиот регион – словенската Козметика Афродита.
  KOZMETIKA AFRODITA Повеќе
 • Бренд со долгогодишна традиција на Балканот, најновиот член на француската компанијa Nec+Ultra Cosmetics.
  SOLEA Повеќе
 • Парфеми за широка потрошувачка од Француската компанија Ulric De Varens.
  URLIC DE VARENS Повеќе
 • Родена во срцето на Бруклин, AriZona® прерасна во водечки ice tea бренд, синоним за квалитет, вредност и забава
  ARIZONA Повеќе
 • Природна минерална вода од Врњачка Бања, позната по своите здравствени својства. Живејте здраво!
  VRNJCI Повеќе
 • Сол со одлична чистина, директно од Грчките мориња
  XION Повеќе
 • Омилениот бренд за коса во Холивуд, што содржи врвни состојки, 100% Cruelty-Free. HASK е најупотребуваниот бренд од Стилистите во филмските сетови и ТВ емисии.
  HASK Повеќе
 • Познатиот интернационален тобако бренд е присутен во повеќе од 40 земји во светот.
  STANLEY Повеќе
 • Историски италијански тобако бренд Toscanello.
  TOSCANO Повеќе
 • Фамилијарен бизнис од 1905 година, Fentimans производите се направени по уникатна рецептура користејќи ботанички состојки. Сите пијалоци се карактеризираат со супериорен квалитет и неспоредлив вкус
  FENTIMANS Повеќе
 • Coppa Cocktails е наградуван, ready to drink концепт на коктели. Само додади мраз и свежо овошје. Биди сопствен бартендер!
  Coppa Cocktails Повеќе

КОНТАКТ

Адреса:
Kacanicki Pat br. 264, Vizbegovo 1000 Skopje, Macedonia
Телефон:
00389 2 2600 077
Еmail:
samantha@samantha.com.mk
X